Lelkem fekete zugai

Póri posványba már nem taposok, de csizmám sarka tapossa el a nemtelent!

Friss topikok

  • Sólyom Bátor: mármint "ilyen", és nem "milyen", mert hogy milyen, az látható. Ritkán beszél így nőkről, aki nem ... (2010.03.29. 18:28) Ő szinte vallomás

Linkblog

Archívum

HTML

Ő szinte vallomás

2009.11.01. 23:13 | expansiv | 3 komment

Hogy dögölnétek bele a H1N1 - be, te rohadékok!!!!

ÁRTATLANNAK LÁTSZÓ NŐI POFÁDDAL, oszt az agyadba' megy a fantázi egy jó CUMSHOTTING-ról, te spermaimádó  büdös ribanc...az vagy TEEEEEE....geci nő.....

A mocskos wénrinbanckurvaannyyát a ceglédi vezető ügyésznőnek, Dr. Nagy Ágnes Juditnak, annak az análisanÉlvező parasztpicsának: ELŐBB KELLJEN FÖL , ha velem akar kezdeni!!! Hogy vágja telibe hatszáz cigánybűnöző !!! Judit a izéneve, nojszen, tudom én, HOGY ZSIDÓ, ha nem írja is!!!

 

Aprópopó: zsidó.

MAJTHÉNYI, - mocskos genya állat módon FELVETT SIRALMASAN VÍGADÓ TÖRTÉNELMI MAGYAR NÉVEN! - egy büdös patkány SZADESZOS PÁRTKURVA ÉS MOSZAD-ÖGYNÖK!

NÉDDA!!!!

 

 

 

 

 

 

HÁ NEM-EEEEE????

Na, AKKOR BIBOLDVÁST LEHET ELHÚZNI, MERT JÖVÜNK, Crohn-betegséges, TAY-SACHS kóros büdös sivatagi sártas, jókurvaanyás, annyaági öröklődős félrebaszó kecskepásztor paranoid vénkurwaistenfaszás mocskos zsidó senkik !!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azért lett BEKERETEZVE - /egyenlőre/ - EZ AZ ORDÍTÓ KRETÉN , ŐRÜLT SÁTÁNI GONOSZ, MERT JŐ A BERÁCSOZÁS NAPJA ÉS A KÖTÉL FERIKÉTEKNEK, hogy bassza teherbe a zsidó anyósát - s feleség, gyerekek, mind BOLGÁROK ÉS ZSIDÓK - VADIDEGENEK, ITT NEM LÉTEZHETTEK, GONOSZTEVŐK!!!!!!!!!